Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

Felt Hair Clip & Brooch

Inilah hasil dari pembelian tutorial dari SUS & Felt Product.











Ini pula brooch yang dapat disiapkan untuk tempahan kawan sekolah anakku

Akhirnya dalam kesibukan..kucuba untuk uploadkan juga untuk tatapan

Inilah tempahan DORA untuk anak officemate.
Anak anak ku teruja sekejap tengok dora tu..












Ini pula tempahan pasangan suami isteri yang cool..



Today's update...

Weekend yang sedikit memenatkan...ada juga tempahan yang dapat disiapkan tapi tak berkesempatan nak upload gambar lagi. Insyallah esok saya akan try to upload gambar tempahan yang dapat disiapkan. Tidak dilupakan, saya akan menyenaraikan nama calon calon pemenang 'My 1st GA'. Tinggal 11 hari lagi peluang untuk anda menjadi pemenang 'My 1st GA'..jadi jangan lepaskan peluang untuk menerima sehelai customized felt t-shirt tertulis nama anda sendiri.Ini sahaja untuk hari ini..

busy week...

Minggu ni mmg tak sempat nak update apa apa, mana tak nya, sibuk dengan..

aktiviti mengecat rumah walaupun sebenarnya raya lambat lagi..
tempahan rempeyek yang banyak
aktiviti sekolah anak anak..ada hari kecermelangan/ mesyuarat pibg/ sukan / lawatan
tempahan customized felt t-shirt yg emmmm...boleh tahan
aktiviti harian..
.. macam manapun kita kena pandai membahagikan masa, kita perlu mengejar setiap masa yang ada.

Aktiviti selepas baru beli felt dari MsCraft Shoppe

Mmg cantik kalau tengok susunan warna felt ni...teruja sekejap . . inilah tempahan untuk minggu ini...tapi belum siap sepenuhnya lagi, nanti kalau dah siap saya akan uploadkan

Balik batu pahat minggu lepas..

Kalau bab berposing mmg serah kat anak anak aku ni, walaupun berpanas dok tengah tunggu abah....tapi mantain. ini dekat pejabat tanah muar, belakang tu boleh nampak tanjung agas tau...