Friday, July 28, 2017

Black Pepper Sos

Kadang kadang kita merasa bosan asyik nak makan kat luar aje, betul tak? Jadi tak ada salahnya kita belajar aje la buat sendiri sekali sekala tu kan...
Kalau masak sendiri boleh le makan berulang..haha...



Kalau dh ada sos black pepper kena la ada kentang putaq dan meat ball. Tak lengkap la kalau nak makan sos aje. Dah dok ada kentang kat dapur tu apalagi..rebus dan lenyek le



Ha...baru le lengkap makanan org putihnya. Meat ball tu beli siap punya jenama Ramly. Terima kasih la Ramly sbb dh tolong buatkan meat ball ni. Tapi jangan risau...bila bila nnt aku nak belajar pulak cara cara nak buat meat ball.

Ada ke sapa sapa nk tau resipi cara aku tu...hehe.
Nanti aku share okay...

0 comments:

Post a Comment

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design