Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2011

lagi gambar the making of...my felt t-shirt

Semasa kelas..Customized Felt Tee Shirt 26/2/2011 yang lepas

Masing masing begitu tekun membuat kerja pemotongan kain felt la tu... sampai tak boleh nak pandang camera langsung..





Inilah hasil kerja tangan ku yang pertama kali mengikuti kels TiniHani, sebelum ni ikut pandai sendiri aje..




Lepas habis kelas macam biasa la, sesi bergambar...

Tak sabar rasanya..

Tadaaaaa... Hari sabtu ni, Feb 26 aku akan attend kelas jahitan felt anjuran TiniHani di Dataran Sunway...lepas ni dah pandai la aku nak jahit kain felt kat t-shirt ye...tggu aku upload gambar gambarnya nanti..

..tempahan baru, tapi belum siap 100%

the making of new order.. (inilah tempahan kecil kecilan saya, sambil tu masih belajar lagi..

















Tha making of...

Projek terbaru ku..





dek kerana kesibukan tak sempat nak pergi kelas, jadi setelah mentelaah buku epal tu.. apalagi kerja kerja pemotongan kain pupn bermula lah



.inilah dia, tapi baru huruf A & B saja dulu...intro la konon, bila nak siap ni...tolonggg