Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

Sample for my new customer..

..inilah sample untuk my new customer.



Mutiara kata..

Allah tidak menjadikan hidup yang tidak pernah susah, bersuka ria tanpa kesedihan. Panas tanpa hujan tetapi iamemberi kita kekuatan, menenangkan kita semasa kesedihan dan menunjukkan jalan yang sebenar benarnya. Jadi janganlah kita sombong dengan kelebihan yang sementara ini.

Terbaru - Tempahan Felt Brooch

Tempahan dari kawan sekolah anak ku. Walupun penat travel dari kampung tapi masih boleh lagi berkarya..











inilah pandangan dari belakang brooch tersebut


..emm inilah akibat dari penangan mengantuk

nak juga siapkan tapi dalam keadaan mengantuk,
inilah akibatnya nak tulis 'happy life' tapi...tertulis 'happy live'
Adoi mak tolongggg, dah hampir siap baru terperasan..ishh

lagi update untuk dikongsikan..

Inilah dia hasil yang telah betul betul siap.. Rasa puas itu akan ada jika kita seronok dan gembira dengan apa yang kita usahakan..









Tidak berkesempatan lagi..

Hiss..tak sempat nak update blog ni.
Tapi yang pasti kalau dah rezeki kita insyallah tidak kemana.

Masa yang ada seperti tak cukup untuk aku..byk benda yang hendak dibuat tapi
terkejar kejar la pulak..."apa yang ibu kejar ni" tanya anakku...apalagi, masa le.

Sbb masa tidak akan menunggu kita, kalau kita terlepas sesuatu ia akan terus
terlepas kerana peluang hanya datang sekali.

Kita harus memanfaatkan saat saat itu dengan sepenuhnya. So apalagi..
hidup harus diteruskan walau apapun halangannya.

...lagi update

Ini dah 80% siap sebenarnya, cuma nak jahit ke t-shirt aje lagi..
so ini pandangan dekat contoh jahitannya..

















Hampir siap..

Terlambat siap sbb last weekend balik Batu Pahat. Dah lama tak balik kg, so balik kejap la jenguk rumah..

















Projek yang dalam proses pembikinan...

Nantikan ye..
Bila dah siap nanti gambar akan diuploadkan
Berkobar kobar nak siapkan tapi ...




Selamat Datang..

Kepada semua,
Terima kasih kerana sudi menjengah blog yang tidak
seberapa ini. Sambil tu jgn lupa klik button 'follow' ye,
sbb tak lama lagi akan ada free gift untuk diberikan
kepada kengkawan yang menjadi follower dalam
blog ini..nantikan.

Customized Felt Brooch

Tempahan dari kawan sekolah anakku.. RM 1.20 per pc

Siap..

Inilah hasil Felt T-shirt yang siap sepenuhnya...ada lagi yg nak diupload tapi belum siap. Tunggu..

Penat kerja seharian tapi hati senang...