Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

MySpecial Homemade - 2017

Tahun 2016 saya buat 2 produk sahaja, Rempeyek Crunchy & Crunchy Chocolate Chip. Tahun 2017 ini diberikan kelebihan sikit jadi saya tambahkan lagi 3 produk.
- Maruku Meletops
- Oreo Almond Cookies
- Mazola Marvelous

Insyallah semua produk saya homemade belaka, hanya yang terbaik sahaja yang akan kita jual.

Saya kini menjadikan MySpecial Homemade sebagai official brand. Label pun sudah ditempah. Tak lama lagi siapkan tu..


Sedap ke? Crunchy ke ? Betul ke?  ehh... mesti la betul. Kalau tak percaya boleh cuba...
Jangan risau confirm akan ulang beli lagi nnt.

Congo Bars

Congo bars ni mmg senang giler nak buat sbb tak perlu ada mixer pun dh boleh buat okay..
Dulu selalu tengok orang buat aje tapi bila dh pandai ni pejam mata pun dh boleh buat la katakan..

Nak kata congo bars ni mcm kek tak jadi pun ada tapi ni version sedap punya la.
Apa apapun yang penting anak anak suka dan dh byk org menempahnya dari saya.
Alhamdulillah la juga berkat pergi belajar kat Kolej Komuniti ni byk la juga ilmu yang saya sedut.