Monday, February 28, 2011

Semasa kelas..Customized Felt Tee Shirt 26/2/2011 yang lepas










Masing masing begitu tekun membuat kerja pemotongan kain felt la tu...
sampai tak boleh nak pandang camera langsung..





Inilah hasil kerja tangan ku yang pertama kali mengikuti kels TiniHani,
sebelum ni ikut pandai sendiri aje..




Lepas habis kelas macam biasa la, sesi bergambar...

2 comments:

  1. mas.. dah siap dah eh.. kemas sangat hasil jahitan mas.. pas ni leh la ambik order eh.. ekekek

    ReplyDelete
  2. Thank u Tini, ini semua hasil apa yg Tini ajar tau...nampak gayanya semua satu family dah boleh start pakai felt t-shirt la lepas ni..he he

    ReplyDelete

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design