Wednesday, March 16, 2011

Tidak berkesempatan lagi..

Hiss..tak sempat nak update blog ni.
Tapi yang pasti kalau dah rezeki kita insyallah tidak kemana.

Masa yang ada seperti tak cukup untuk aku..byk benda yang hendak dibuat tapi
terkejar kejar la pulak..."apa yang ibu kejar ni" tanya anakku...apalagi, masa le.

Sbb masa tidak akan menunggu kita, kalau kita terlepas sesuatu ia akan terus
terlepas kerana peluang hanya datang sekali.

Kita harus memanfaatkan saat saat itu dengan sepenuhnya. So apalagi..
hidup harus diteruskan walau apapun halangannya.

0 comments:

Post a Comment

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design