Thursday, August 29, 2013

Rempeyek's Crunchy



Inilah Rempeyek's Crunchy kegemaran ramai.
Bukan nak puji diri sendiri tapi alhamdulillah, sampai setakat ini
mmg inilah lah salah satu sumber rezeki keluarga kami.

Production akan menjadi haru biru bila tiba musim perayaan,
pertambahan order yg mendadak, masa tu jugalah ada nak mak teringin nak makan la..
pak mertua menyidam la...dan bermacam lagi alasan.

Bagi saya quality adalah keutamaan bukannya quantity..
Jadi sila sila lah 'like' pages Rempeyek;'s Crunchy saya ye...



Selain dari rempeyek kacang tanah, penggemas kacang dal tidak dilupakan..



1 comments:

  1. nyum...nyum...sedapnye..tengok kacang yg berkilat dengan minyak tu amat meliurkan.. lama tak makan kuih ni..

    ReplyDelete

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design