Monday, October 31, 2016

Browines Kedut

Browies Kedut.
Kedut ke...mesti la. Saya ambik resipi ni dari salah seorang cikgu dkt kemunting. 
Aku tak  pernah pun join kelas dia tapi mmg mengikuti fb dia. 
Hajat nk belajar dengan dia tu ada tapi tidak kesampaian lagi.

So satu hari cikgu ni bermurah hati pulak nak share resipi browines kedut. Apalagi, peluang jangan dilepaskan. Maka terjadilah browines kedut saya. 


So kalau dipandang dari segi rupa browines ni mmg alhamdulillah menjadi. Kalau dah elok rupanya rasa jangan cakapkan..marvelous sgt. yummy yummy...

0 comments:

Post a Comment

Cheese Tart

Sebelum ni selalu membeli sahaja kalau terasa nk makan cheese tart. Masa tu terfikir juga kenapa la mahal sangat harga cheese tart tu.. seke...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design