Tuesday, November 1, 2016

Rojak kuah kacang

October 30, 2016
Menarik tak??
Belum bagi rasa lagi kan...haha
En suami teringin nak makan rojak katanya jadi apalagi berusahalah puan isteri membuatnya.

Sbb tak nak makan nasi punya pasal kan. Dalam rojak tu ada tempe, tauhu, timun, sengkuang, taugeh dan last sekali pelengkapnya ialah kuah kacang power.

Kalau nak makan rojak yang sedap kuah kacangnya kena la pekat dan berpalut baru la mengancam en suami kata.

0 comments:

Post a Comment

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design