Friday, March 31, 2017

Congo Bars



Congo bars ni mmg senang giler nak buat sbb tak perlu ada mixer pun dh boleh buat okay..
Dulu selalu tengok orang buat aje tapi bila dh pandai ni pejam mata pun dh boleh buat la katakan..

Nak kata congo bars ni mcm kek tak jadi pun ada tapi ni version sedap punya la.
Apa apapun yang penting anak anak suka dan dh byk org menempahnya dari saya.
Alhamdulillah la juga berkat pergi belajar kat Kolej Komuniti ni byk la juga ilmu yang saya sedut.







0 comments:

Post a Comment

Cheese Tart

Sebelum ni selalu membeli sahaja kalau terasa nk makan cheese tart. Masa tu terfikir juga kenapa la mahal sangat harga cheese tart tu.. seke...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design