Saturday, May 13, 2017

Mazola

Dulu zaman sekolah sebut biskut mazola memang la famous. Opah atau mak kita akan sibuk buat biskut tu. Bukan setakat biskut mazola aje, ada batang buruk, kuih bangkit, bahulu.

Kalau cuti sekolah kita pakat pakat buat biskut. Mana pernah pun beli biskut ni semua. Tak ada lah istilah nak order biskut raya pun. Sapa seangkatan dengan saya mesti setuju kan.. mak kita dulu mana suka nak beli. Dia org mesti nak buat jugak.

Saya ni tak la pandai sangat pun bab biskut ni semua tapi kita kena la rajin belajar atau cari kat mr google. Sedut ilmu apa yang patut la katakan. Sbb tu la terrajin nak buat mazola. Dan ada pulak berkenan nak beli






Alhamdulillah. Setakat ini Biskut Mazola Marvelous saya ni ada juga permintaan.
Berkat kesabaran belajar dengan chef chef yang dah popular


0 comments:

Post a Comment

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design