Saturday, May 13, 2017

Mazola

Dulu zaman sekolah sebut biskut mazola memang la famous. Opah atau mak kita akan sibuk buat biskut tu. Bukan setakat biskut mazola aje, ada batang buruk, kuih bangkit, bahulu.

Kalau cuti sekolah kita pakat pakat buat biskut. Mana pernah pun beli biskut ni semua. Tak ada lah istilah nak order biskut raya pun. Sapa seangkatan dengan saya mesti setuju kan.. mak kita dulu mana suka nak beli. Dia org mesti nak buat jugak.

Saya ni tak la pandai sangat pun bab biskut ni semua tapi kita kena la rajin belajar atau cari kat mr google. Sedut ilmu apa yang patut la katakan. Sbb tu la terrajin nak buat mazola. Dan ada pulak berkenan nak beli






Alhamdulillah. Setakat ini Biskut Mazola Marvelous saya ni ada juga permintaan.
Berkat kesabaran belajar dengan chef chef yang dah popular


0 comments:

Post a Comment

Cheese Tart

Sebelum ni selalu membeli sahaja kalau terasa nk makan cheese tart. Masa tu terfikir juga kenapa la mahal sangat harga cheese tart tu.. seke...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design