Tuesday, May 9, 2017

Brownies

Hampir 2 minggu menerima tempahan kek chocolate cheese leleh.
Jadi hari ni saja je la nk bagi sample Brownies pulak....sambil sambil bagi
sample macam biasa la kan..lepas tu kita ambik order.


Selain dari hiaskan Brownies kita dengan walnut  sesekali kita tukar letak slide
badam pula. Kalau tak nak letak apa apa kekacang pun tak apa. Suka hati kan sbb Browinies. Tapi kalau nk jual kita kena la tanya customer dia nak letak apa.

Kali ini saya buat adunan untuk tray 8 x 8 sahaja. So tak perlu lah pakai oven besar.
Cukup sekadar guna Noxxa Oven yang serbaguna ni lagi cepat.


Set kan masa 25-30 min siap dibakar. Senang kan..



Ada mengancam ka tengok ini brownies 😁😁



0 comments:

Post a Comment

Cheese Tart

Sebelum ni selalu membeli sahaja kalau terasa nk makan cheese tart. Masa tu terfikir juga kenapa la mahal sangat harga cheese tart tu.. seke...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design