Wednesday, October 9, 2013

Wajah wajah kesayangan


 Bersama anak dara yg ke 3, gambar ini diambil semasa acara sukan untuk kanak kanak seolah kemas dun jeram. Biasalah kan bila anak bersukan, ibu melaram sekajap...hehe

Inilah en. suami, gambar bersama supir yang menjadi tour guide semada sight seeing ke Surabaya tahun lepas.  Aik..kenapa tunggu  tangan macam tu ?

Sebenarnya nak menunjukkan bahawa pada masa pix ini diambil jam menunjukkan pukul 5 pagi. Mesti tak percaya kan...tapi betulll.


Ini juga pix diambil oleh supir semasa menunggu matahari terbit.
Keadaan pemandangan yang angat cantik ..bestnya macam nak pergi sekali lagi. Insyallah.

 
 
Cari punya cari jumpa juga sekeping gambar satu satunya anak lelaki saya.
Gambar ini diambil semasa beliau berumur 12 tahun. Tapi tak byk beza pun sbb skrg dia baru 13 tahun.
 

Inilah si bongsu. Pix semasa lawatan ke Tugu Negara, Istana Negara dan Muzium Coklat.
Dan dia jugalah yg selalu mengamatkan rumah dengan keletah dia nak suka menari dan menyanyi.

 Ini yang sulung, Kakak. Din pun suka bergambar dan bergambar dan bergambar...

 
 
Si kecil bersama sahabatnya..

 Sama tak muka kita org?...haha mana ibu mana anak ni..



Kakak dan adik...sama sama comel..

0 comments:

Post a Comment

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design