Monday, April 24, 2017

Kek cheese berhantu

Semalam join kelas 2 jenis kek dan juga hokaido cup cake. Selalu tengok sahabat sahabat dalam facebook post kek cheese berhantu. Setelah sesi pembelanjaran selesai baru tahu berhantu ke idok...😁




Setelah siap bancuhan semua. Letak ke dalam bekas  aluminium mcm kat atas tu dan kukuskan ia ke dalam periuk kukus anggaran 30 minit.

Setelah 30 minit keluarkan. Sejukkan sebelum dihias dgn cream cheese dan cooking chocolate.

Setelah dihias...bukan kata sehari 10 minit pun tak sampai. So dari pix tu mmg boleh nampak macam mana sgt moist kek yang saya belajar ni.
Oleh kerana ni 1st time membuatnya....lepas ni nak buat lagi dan lagi...

0 comments:

Post a Comment

Puding Roti

Sepanjang hari tak masuk dapur hari ni.. Kadang kadang mood memasak tak ada. Tapi malam ni terasa macam nak makan sesuatu la pulak. Pergi ...

 

lindazainal.blogspot.my Template by Ipietoon Cute Blog Design